Tekniska problem…

Hej på er!

Skrev just ett långt och hyfsat festligt inlägg som bloggen helt raderade. SUCK! Orkar inte skriva om hela, men då det verkar som det tillkommit en del nya läsare här i bloggen så tänkte jag bjussa på ett gammalt inlägg om hur jag hamnade här i Australien (och lite om vad jag gjorde innan dess) för de av er som är nyfikna. Länken hittar ni här.

Och sen var det ju frågan om hu länge jag blir borta. Lite oklart gällande denna punkt, men förmodligen åtminstone något år till. Har många saker på reseönskelistan, men några av dem kanske skulle kunna vänta några år…

Lovar dock att blogga mig vidare runt jorden och skulle bli himla glad om ni fortsätter att följa mig! =)

Kram till er allihopa!

2 thoughts on “Tekniska problem…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s