Seg dag…

… klibbigt, varmt och hjärnan på semester. Har en hel del att fixa med biljetter och planering för Darwin och Outback, men jag orkar inte riktigt koppla in tankeverksamheten riktigt nu. S håller ju på med sin dykning och jag är inte så jättesugen på att styra upp allt detta själv.

Den ungefärliga planen nu (för den som är intresserad, ni andra kan hoppa detta stycke =)) är att flyga/få skjuts till Darwin i slutet av nästa vecka. Sedan hyra van/samåka med någon söderut via Kakadu National Park, Alice Springs (Ayers Rock), Adelaide och ner till Melbourne. Förhoppningsvis komma till Melbourne innan 5 dec så jag hinner träffa L innan han flyger hem till USA för en månads jullov (verkar dock ganska osannolikt att S och jag skulle hinna resa hela det avståndet såpass snabbt, men man kan ju hoppas på mirakel). Samtidigt som jag försöker jaga mina gamla chefer om visumet och bringa någon slags klarhet i vad som händer. Lite rörigt minst sagt…

Men jag håller modet uppe och hoppas att det ordnar sig. Det brukar ju alltid göra det till slut om tiden får ha sin gång. “Värsta” utgången är ju att åka vidare till Nya Zeeland efter Melbourne och det är ju inte fy skam det heller. =)

Hoppas ni har det gott mina vänner!

8 thoughts on “Seg dag…

  1. Ta mera bilder…. precis den rutten åkte jag med fast jag kom upp till Darwin från Perth hållet och sedan neråt via Alice Springs……Ååååhhhhh,,,,, Idag är det regnigt och höstruskigt och jag hade gärna legat och solat på en strand I norra Queensland och tjötat med dig!!!*L*

  2. Låter som att ni ska åka till “Doktorn kan komma” hemtrakterna! (The flying doctors) :). Jag tycker du ska göra allt för att hinna träffa L. Nu är det ju jag som tänker att jag är du typ och så illa är det förhoppningsvis inte :). Jag menar att jag hoppas verkligen att du har ett större lugn än jag. Kram på dig och ha så skoj!

  3. Jag måste också styra upp. Varför är det så motigt vissa dagar? Men det låter väldigt roligt i alla fall, alla era reseplaner 🙂 Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s