Tappert försök…

… men det funkar inte alls att ladda upp bilder idag. Ska testa på hostelet senare, kanske är lite snabbare internet där. SUCK!

Annars inte mycket att klaga över. Chillar i Cairns, njuter av värmen (även om man får hålla sig i skuggan ett par timmar mitt på dan för att det är lite för varmt). S håller på med sin dykkurs i ett par dagar nu så jag får ensamtid vilken är UNDERBART! Skulle i och för sig gärna dyka själv, men hade en liten olycka när jag tog mina dykcert i Egypten för några år sendan vilket resulterade i en illa spräckt trumhinna och dykförbud av doktorn. Så jag får snorkla istället, men det är ju inte fy skam det heller. =)

Funderar över livet i allmänhet, skriver en massa, funderar över den där boken jag börjat på så många gånger men inte kommer så långt med, funderar över mig och L (saknar honom rätt mycket), funderar över nästa stopp, pengar och allt det där. Men så hindrar jag mig själv innan jag hinner snurra in mig allt för mycket i alla tankar och tänker på hur bra jag har det. Och då känns det redan bättre.

Plus som en härlig bonus kommer mina söta polare B och M från Sydney och hälsar på över helgen, ska bli så kul att träffa dem igen!

Hej så länge, jag hoppas jag kan peta in lite fler bilder senare idag!

2 thoughts on “Tappert försök…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s