Tiden rusar iväg…

Hej kära bloggen!

Får lite daligt samvete för att jag inte hinner uppdatera er så ofta, men snart är jag i Cairns med lite bättre möjligheter till internet och då ska här läggas upp massor av bilder! =)

Befinner mig nu vid Mission Beach en dryg timme söder om Cairns där vi campar precis bredvid stranden och somnar gott om kvällarna med havets brus som vaggvisa. Helt underbart!

På vägen upp fran Airlie Beach stannade vi till vid Paradise Waterhole i en av de många nationalparkerna, och det är verkligen precis vad det låter som. Kristallklart, rent vatten som svalkade så skönt efter lång och svettig biltur! Sedan besökte vi även Australiens högsta vattenfall och campade precis i närheten med vattenfallets brus inom hörhall. Har visst gått och blivit lite av en naturmänniska under den här resan. Tog massa bilder, så uppdatering med bilder utlovas så snart jag kommer åt!

Nu är vi som sagt vid Misson Beach, och igår var jag och S iväg och testade forsränning i Tully River precis här i närheten. Lite dyrt var det allt, men bland det roligaste jag gjort i mitt liv!!! Massor av skratt och en heldag i forsen, självklart blev vi genomblöta många ganger om, men kul var det! Kan starkt rekommenderas om ni inte har testat det, och det är inte alls lika läskigt som man tror (även om man undrar hur normalt funtad man är när man närmar sig första fallets skummande vatten).

Imorgon åker vi vidare norrut för en eller tva nätters camping innan vi kommer till Cairns. So long mina vänner!

4 thoughts on “Tiden rusar iväg…

  1. Åhhhh det låter ju heeelt underbart :). Om vi ngn gång far på det hållet så anlitar vi dig som guide :D. Stor kram å vart rädd om sig å ha så forts roligt å njuuut :D. Kramar!!

  2. Det låter så härligt. Du lockar mig till och med att sova i tält trots att jag får panik om jag inte får dusch på morgonen, hi hi. Det låter ljuvligt. När får du träffa L igen då? Många kramar och njut av äventyret!

  3. Den brukar göra det, när man har roligt 🙂 Jag har tyvärr bara skräckminnen från forsränning, jag var alldeles för ung (typ 6 år) och vill men samtidigt inte prova igen… Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s