Sunshine

The laughter of the heart
The smile that lasts forever
Experiences that are easy to carry

The sweetest memories are light as feathers
But yet so powerful
They are yours to keep for a rainy day
Lighting up your path

Keep them close to your heart
They are all yours
Like capsules of time
Brings sunshine in the heart
Gives meaning to what lies ahead

Always gather more memories
The true treasures of the heart
Yours and only yours
Such beauty

6 thoughts on “Sunshine

  1. Vilken vacker dikt. Med tanke på dit inlägg om minnen och människo möte, så följer jag din resa via bloggen för att själv få uppleva mina minnen och mina möten eftersom du reser just nu den sträckan som jag också har åkt. Jag hade också en fantastisk tid i Airlie Beach med roliga möten med både människor och djur. På ett hostel där vi satt och pratade hela nätterna med människor från hela världen och en båtutflykt med min första dykkurs……*suck* Dags att dagdrömma lite!!!

  2. Upptäckte att jag missat ditt förra inlägg. Låter så härligt. Vet du, på kvällarna sitter jag med Alvin i hans säng och lyssnar på Rasmus på luffen innan han ska sova. Alvin och jag sjunger högt i “Fri som en fågel”. Så började jag tänka på dig. Tycker att texten handlar om att resa, vilja vara fri. Kanske överanalyserar jag en barnvisa?! :). Tänkte lägga in texten på mig blogg senare för att den är så vacker. Kram på dig!

  3. TACK för det, nu skiner faktiskt SOLEN här :), Hoppas du har det prima!! Kramar från oss 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s