It's a beautiful life

Hej på er!

Kom tillbaka igår från tre helt fantastiska dagar på en segelbåt runt Whitsunday Islands utanför Airlie Beach. En otroligt bra grupp på ungefär 25 personer med massor av skratt, sol, positiv energi, god mat, snorkling, vin och en härlig dos segling. Känner mig så uppfylld av skratt att jag borde klara mig ett bra tag nu! Lovar att lägga upp bilder så snart jag kommer åt, men finns ingen usb station på den här dumma datorn tyvärr.

Igår kväll efter vi kom tillbaka var vi ute tillsammans med större delen av seglingsgruppen och festade vidare hela natten lång. Lite komiskt att se alla efter en dusch och rena kläder, eftersom det inte riktigt fanns såna bekvämligheter på båten. Men som sagt, känner mig uppladdad med så mycket positiv energi nu att det borde räcka lääääänge!

Det är intressant när man reser (flera av er läsare känner säkert igen er) då man träffar så många nya människor hela tiden. Vissa man träffar känns lite som att det kvittar, men då och då springer man på de där riktiga pärlorna som det känns som man har känt hela livet och kan prata om allt med. Lite så var det nu på båten, vi var ett gäng på drygt 5 pers som verkligen connectade och satt uppe halva natten i månskenet och pratade om allt mellan himmel och jord. Lika kul som det är att träffa såna fantastiska människor, lika jobbigt är det att säga hejdå när alla åker åt sina olika håll, och man vet inombords att med största sannolikhet kommer man aldrig att träffas igen. Men det är som man ofta hör, människor kommer in i ens liv för korta eller långa stunder och alltid bidrar de med något eller har något att lära en.

Så istället för att känna mig ledsen för att det roliga är slut så försöker jag alltid vara tacksam för att man träffades från första början. Och så början man tänka på alla “om”. Om vi inte hade åkt hit när vi gjorde så hade vi aldrig träffat alla dessa människor. Och hur annorlunda hade alla upplevelser varit då? Man börjar ju undra ibland om det är nån däruppe som sitter och kontrollerar det hela… 🙂

Idag har vi i alla fall en slappardag med tvätt och inget annat inbokat. Vi åker förmodligen norrut imorgon, men som vanligt vet vi inte riktigt exakt vart. Kan hända att nästa stopp blir Magnetic Island utanför Townsville, ungefär halvvägs till Cairns. Kan också hända att vi hittar något mer spännande på vägen och stannar till där. Härligt sätt att leva, för det mesta i alla fall. 🙂

Ha det gott mina vänner!

3 thoughts on “It's a beautiful life

  1. Hade ni inte åkt dit så hade ni med all säkerhet träffat några andra härlig människor……..
    Sköt om dig & här har kylan kommit, tom till Skåne!
    Kramar

  2. Åh, det låter fantastiskt! Jag känner igen den där känslan. När jag tågluffade var det samma sak, och det är en underbar känsla. När ni “mellanlandar” mellan era utflykter och äventyr, vart är det ni stannar då? Eller är det olika varje gång? Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s