Cast away och ensamtid

Hej bloggen!

Tack for alla rara kommentarer om bilder och dikt, men ni behover inte oroa er. Mina dikter kan ibland lata ganska deppiga aven om jag inte ar det. Inspirationen kommer och gar och jag skriver alltid en massa dikter nar ratt inspiration ar dar. =)

Kom tillbaka igar till Town of 1770 igen efter en natt pa en liten o har i narheten. Kopte en resa med en lokal resebyra som kallas “Cast Away” dar de flyger en till ett valdigt basic camp pa en o 10 minuter utanfor kusten och man ar sen dar med en liten grupp pa max 10 pers och kan gora ungefar vad man vill. I fint vader ar detta sakert varldens coolaste upplevelse, men vi hade otur med regnskurar till och fran i tva dagar, samt starka vindar som blaste sonder var persienn/tak. Vi lyckades halla andan uppe i alla fall och skratta at elandet, men det var ratt skont nar det lilla flygplanet kom och hamtade tillbaka oss igar. Vi passade pa att lyxa till det och sova pa vandrarhem nu i tva natter, sen ar det tillbaka pa campingen med taltet igen for att spara pengar. Skont med sang och varm dusch!!

Nu ska jag ner till stranden och njuta av solen och lite ensamtid innan jag moter upp med de andra ikvall igen. Vill dock lamna er med dessa fina visdomsord jag hittade pa ett vykort igar.

“Only as high as you reach you can grow.

Only as far as you seek you can go.

Only as deep as you look you can see.

Only as much as you dream you can be.”

– Unknown

4 thoughts on “Cast away och ensamtid

  1. Just där i 1770 brukade min familj och jag semestra på långhelger. Men då var det helt oexploaterat och man behövde en fyrhjulsdriven bil för att ta sig fram. har förstått att det numera har växt till ett populärt semesterställe. Ha det så kul!!!!!*L*

  2. Låter som ett härligt äventyr trots vädret. Jag känner faktiskt igen dem där visdomsorden, varifrån kommer jag inte ihåg. Kram och ha det gott.

  3. Tack för din kommentar hos mig. Väldigt bra ord. Och visst är det skönt och viktigt med lite ensamtid när man reser så tätt inpå varandra!? Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s