Uppdatering och en fin blogg award

Hej kara bloggen!

Kom tillbaka i onsdags kvall fran Fraser Island efter 4 helt underbara dagar. Tog massa bilder som jag ska forsoka lagga upp sa snart som mojligt! Vi hann med allt fran vandring, 4 wheel driving med M’s gamla jeep, sag dingos, ett gammalt skeppsvrak, campade pa stranden, simmade i sjoarna vid regnskogen mitt pa on och mycket mycket mer. Fantastiskt helt enkelt, jag skriver inte mer om det nu utan later bilderna tala for sig sjalva senare =)

Och sa insag jag nu nar jag kollade in att jag blivit nominerad till en blogg award av sota Syltgrisen vilket bortabrabloggen saklart tackar allra odmjukast for! Som tack for detta sa bjussar jag pa foljande:

 • Tre saker/personer som ligger mig varmt om hjärtat.
 • En av mina favoritbilder.
 • Slutligen ska jag skicka utnämningen vidare till fem av mina favoritbloggare.

Tre otroligt viktiga saker for mig ar min familj och mina vanner (ingen namnd och ingen glomd) samt skrivandet och resandet. Klarar mig inte utan nagon av dessa och far akut abstinens om jag inte kommit at att skriva pa ett tag.

En av mina favoritbilder ar denna som ar tagen i februari pa Australiens vastkust. Blir alltid sa glad nar jag ser den =)


Det finns massor av bra bloggar som jag foljer sa gott jag kan har pa amelia, men skickar awarden vidare till foljande 5 bloggar som alltid bjuder pa harlig lasning:

– Angelas lista
– Hannalisa (En rastlos sokares funderingar)
– Dansande mamman Helena
– Tootsie
– Habibty Nina

Och sist men inte minst ett stort tack till alla er som laser och foljer min blogg, och annu storre tack for alla rara kommentarer!

Stor kram till er allihopa!

7 thoughts on “Uppdatering och en fin blogg award

 1. Tack för nomineringen Emmy! Jag blir jätteglad. Jag fick en av Asta häromdagen och då nominerade jag dig. Du har alltså fått (minst) två ;). Jag har en till blogg nu :). Jag kör en på blogspot också där jag ger utlopp för min passion för barnkläder och barngrejer, mode och mat. Jag startade ju en blogg i våras där som jag aldrig gjorde något med. Nu har jag kvar den gamla adressen men har bytt namn på bloggen. http://www.dengladamammansvardag.blogspot.com
  Bloggen heter “Mammas mode och mumsmums”. Jag skriver till dig på Fejjan senare. Kram och ha det gott!

 2. Ha ha…nu skrev jag till och med fel namn…Mammas mumsmums och mode heter den. Kram!

 3. Tack snälla rara! Riktigt glädjande…….
  Och din blid blir man verkligen glad av, iaf nu när dimman lagt sig som ett täcke över Skåne! Tror att även du har fått flera awards, men kommer inte ihåg av vem just nu!
  Sköt om dig! Kramar Helen

 4. Hej min sköna höna :). Såå skoj att läsa om dina äventyr – ser fram emot bilder sen! Kramar Sg.

 5. Jag är helt borta – folk pratar om dessa blogawards och sånt men jag fattar inget 🙂

  Tycker oxå att den där bilden är underbar och jag ser fram emot flera uppdateringar om dina äventyr snart!
  kram, Jessie

 6. Helt underbar bild 🙂 Låter som om du har haft det kanon bra, hoppas att resan fortsätter så 🙂 Fina ord du sprider via dina inlägg ! Kram

 7. Åh, vad ballt och roligt och fantastiskt det låter! Vad är dingos?? Jag gillar den där bilden på dig, sanden och dina händer ser ut som ett hjärta 🙂 Tack för nomineringen, har svarat på min blogg! kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s