Morgonstorm…

…var det har i morse sa vi vantar en dag med att aka ut till Fraser Island. Hoppas det klarnar upp under dagen, men det brukar det ju alltid gora =) Men skont for da kan jag ju passa pa att kika in har pa bloggen en svang!

Ar lite forkyld idag, tror det ar campandet och vindrickandet som tar ut sin ratt. Man borjar ju bli aningen aldre sa man tal inte riktigt samma vilda resande langre… Hade en lugn kvall igar med film pa vandrarhemmet, en liten promenad runt Rainbow Beach och massiv middag med pasta bolognese tillagat av tysken. Smaskens!

Idag vaknade vi som sagt av att regnet trummade hart pa taket, och jag blev liggande dar och fundera pa ett antal saker:

– Hur manga olika stallen jag bott/sovit pa det senaste halvaret
– Hur manga ganger jag packat och packat upp min ryggsack
– Hur mycket jag saknar och tanker pa er darhemma
– Nar jag kommer ha tid/rad att aka hem och halsa pa
– Vad jag egentligen haller pa med

Men sa gaskade jag upp mig och insag att det ar ratt kul att resa och flacka runt ett tag, samt att ni darhemma vet hur mycket jag tycker om och saknar er, sa det ar ju inte hela varlden om jag ar borta en stund till. Och tills dess far jag prata med er har genom bloggen.

Och sa en liten fundering fran i morse:

Vad ar egentligen skillnaden mellan att uppleva och att bara leva? Maste man aka bort for att uppleva eller kan man uppleva lika mycket hemma i det vanliga livet? Vart gar gransen for en upplevelse? Tal att tankas pa =)

Nu ska jag promenera ner till stranden och titta pa vagorna (och de snygga surfkillarna). Hej sa lange!

5 thoughts on “Morgonstorm…

  1. Viktiga frågor…..med inte helt enkla svar. Men för mig kom svaren med tiden liksom. ….och nej, man måste inte åka bort för att uppleva!!!!*L*

  2. Kanske man måste lära sig att uppleva? Jag var mer benägen att göra saker som att resa långt, åka fort, klättra högt för femton år sedan – nu känns det som om jag är…skarpare och snabbare på att ta vara på upplevelser i vardagen. Träning?

  3. Hej på dig!
    Ja skulle nog säga att leva är att uppleva om man har ett öppet sinne och lever i nuet……………Stora kramar! Helen

  4. Se upp på Fraser Island för vilda hundar i flock. Har hört det kan vara ett problem där.
    Leva kan vara i ett vacum där du bara är och leva i nuet är att uppleva var du än är. eller……

  5. Vad jag egentligen håller på med funderar jag också på. Rätt ofta. Jag tror man kan uppleva saker utan att resa bort, men jag förknippar upplevelser med något som är annorlunda eller utanför ens vardag, och då blir det ofta resor… Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s