Kort update

Hej pa er!

Befinner mig nu vid Rainbow Beach en ratt bra bit norr om Brisbane efter tva natters camping i det vilda. Vi campade pa stranden igar under en underbar stjarnhimmel, grillade och drack vin. Helt underbart! Det enklaste har i livet ar ju ocksa alltid det allra vackraste…

Idag ska vi handla och fixa lite infor ett par dagar pa Fraser Island, och dar lar det ocksa bli camping pa stranden, jag langtar! Har aven varit pa Australia Zoo igar under dagen (det grundades som ni kanske vet av Crocodile Hunter Steve Irwin). Blev en kul dag och mycket djur, framforallt krokodiler, men svindyrt att ga in. Men det ar ju sa ibland, de har vett att ta betalt =)

Hinner inte kika in hos er och lasa just nu, men jag ar tillbaka igen om nagra dagar sa kommer det en langre update och forhoppningsvis lite fler bilder.

Kram till er alla!

5 thoughts on “Kort update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s