Tillbaka i Yamba

Hej bloggen!

Då var man tillbaka i mysiga Yamba (var ju här med S och tyskarna harom veckan). Flyget med pappa upp till Guldkusten i måndags gick bra, även om jag fick nöjet att köra högerstyrd bil i mörker och spöregn från flygplatsen ner till Byron Bay. Gick dock bra eftersom jag visste ungefär vart jag skulle. Vi stannade en natt i Byron och mötte upp med S och lite annat folk jag kände sen vi var där sist och pappa hängde med rätt bra i engelskan och lyckades till och med konversera med en irländare som knappt någon av oss andra förstår! Inte illa!

Tyvärr har det regnat lite under senaste dagarna här uppe längs kusten, så igår morse styrde vi kosan söderut mot Yamba (jag, pappa och S) och checkade in på samma mysiga vandrarhem vi var förra gången. Lugnt, rent och fräscht, och till och med föräldravänligt (inklusive en bar på nedervåningen) =)

Idag kikade solen fram, så vi gick ner till stranden och pappa doppade sig. Jag är dock lite badkruka, så jag passade kameran istället. Men förhoppningsvis är det bättring på gång nu med mycket sol på ingång! Imorgon hoppas vi att vågorna har lugnat sig lite så att jag och S kan surfa lite. Hade ju riktigt kul förra gången jag surfade här, även om jag tillbringade största tiden med att få i mig x antal kallsupar.

Imorgon åker vi vidare norrut till Caloundra där min engelska kompis J jobbar. Blir förmodligen lite dagsutflykter i det området de närmaste dagarna och sen ner till Brisbane någon dag innan det är dags för pappsen att åka hem till Sverige igen.

Middagen och salsakvällen med pappa och L gick kanon förresten, även om pappa var lite nervös för att prata engelska i början. Men oftast släpper ju sånt efter nån timme och en öl eller två =) Får se när jag kan träffa L igen, jag hoppas verkligen han kan komma och möta upp en kortis längs vägen!

Ni får ursäkta om det är ont om uppdateringar just nu, bilder kommer så snart jag hittat ett lite snabbare internet, för här verkar det inte funka…

Stor kram från ett soligt Yamba!

9 thoughts on “Tillbaka i Yamba

  1. Å, läste om din helg i Blue Mountains, bringing back sweet memories! Vacker, vacker natur!!!
    Och den läbbiga “järnvägen”, rakt nerför berget, fy fan rent ut sagt. Längar SÅ mycket tillbaka till Au.

  2. Så härligt det låter! Kul att det gick bra när pappsen skulle träffa L. Fick du verkligen din pappa till att dansa Salsa?! Jag känner ju inte din pappa men jag tror inte att min skulle vågat. Trots att han är lika “halvgalen” som jag, pappa alltså. Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s