Måndag igen…

Veckorna går allt bra fort här… Snackade med chefen i fredags och kom fram till att jag ska jobba till 31 aug, så det blir en dryg vecka till här på jobbet. Bestämde mig för detta dels för att S ska jobba till den 31, så vi kan ändå inte resa vidare förrän efter det, dels för att det lär behövas så mycket pengar som möjligt för vår långa resa. Kan inte fatta hur fort de här månaderna har gått, och man har ju hunnit missa en del där hemma i Sverige också, lång härlig sommar, mammas bröllop mm. Men jag har ju hunnit uppleva en hel del under tiden, så helt trist har det ju inte varit! 😉

Idag är ena chefen tillbaka från semester så det är full rulle här… Och ont i halsen har jag igen, det är inte rättvist! Hoppas lite solsken och ledighet så småningom kommer att råda bot på denna mystiska bacill…

Helgen var mysig i all fall, blev en lite halvcrazy after work med flickorna i fredags, och vi hamnade slutligen på Orbit Bar på George Street, en supercool bar/restaurang som långsamt roterar så man får en riktigt fin utsikt över hela centrala Sydney medans man äter och dricker gott. Lite smådyrt såklart, men nice med vardagslyx! I lördags så lyckades jag sova ända till kl 12, det är inte helt vanligt kan jag säga! Blev en lugn heldag hemma i soffan, och middag med tjejerna på kvällen.

I söndags var jag tvungen och släpa mig ut på shopping och hitta lite smått och gott till den fortsatta resan. Jag tycker dock att det är såååå tråkigt att shoppa, men klarade mig igenom det hela till slut med i princip allt jag behövde. Gårdagskvällen tillbringades hemma hos fina L med film och middag. Och så var helgen helt plötsligt över…

Jaja, man ska väl inte klaga. Dags att jobba lite!

4 thoughts on “Måndag igen…

  1. Kanske kan vi byta liv med varandra, åtminstone för en helg bara? Jag kan få återuppleva det som en gång var (lite liknande situation som jag hade i T-land) och du kan få uppleva din framtid 🙂 OM det är så att du vill ha villa, Volvo, hund och busungar. Jag säger inte på något vis att det är det alla ska sträva efter. Vi hittar alla våra vägar. Var och en vet vad som är bäst för en själv. Jag kan känna att livet är för kort man hinner inte med allt man vill göra. Vad hände med mina planer att bo i London och Paris till exempel? Du förresten Emmy jag har varken Volvo eller hund 🙂 Passat och en mycket allergisk man. Kram på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s