4 thoughts on “Härliga Manly

  1. Har faktiskt varit där en gång, men dina bilder var finare…är det inte kallt i Sydney nu?? visst har ni typ vinter nu?? kommer inte ihåg riktigt hur kallt/varmt vi hade i Sydney men jag vet att vi höll på att frysa ihjäl i Melbourne;)/ Kram

  2. Ååååååå, dit skulle jag vilja åka. En utav mina insjöbästisar Maria var i Australien med sin syster i mars. Hon köpte känguruörhängen till min syrra (Annika har typ 200 par örhängen…) och tshirtar till mina pojkar. Jättefina. Måste kolla vad det var från för beach. Kram och lycka till med snacket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s