Härliga måndag!

Känner mig riktigt utvilad efter en stillsam men trevlig helg. Lägenheten jag och S var och kollade på i fredags var inget att ha, trots bra läge, så vi får vackert leta vidare. Åkte hem tidigt i fredags kväll och parkerade mig på soffan medans flickorna fortsatte på after work. Det var så härligt att bara ligga där och slappa efter en lång vecka.

I lördags käkade jag lååååång frukost med improviserad omelett med det som fanns hemma, tvättade sen undan lite tvätt, gick till frisören och toppade håret och fick i lite slingor. Storhandlade sen för söndagens köttbullsmiddag och gick hem och kollapsade på soffan. Varför tror man alltid att man utan problem kan kånka hem en massa tunga kassar utan att armarna blir 50 cm längre på varje sida? Parkerade mig sen återigen på soffan för att invänta min fina vän B som kom med pizza, popcorn och en hög fåniga tjejfilmer. Supermysig lördagskväll blev det trots brist på alkohol och fest. Men det var precis det jag behövde för att piggna till lite!

I söndags var det riktigt soligt och fint, så jag åkte in till stan och mötte upp med S för en fika. Ältade en märklig kille som hon dejtat ett par gånger och kom fram till att män och kvinnor kommunicerar väldigt olika. Vilket antagligen inte är en nyhet för någon. Drog sen med mig S hem till mig för att förbereda middag och lagade som vanligt tillräckligt med mat för en mindre armé. Men gott blev det, alla hade jättetrevligt och L är nu officiellt godkänd av tjejerna. Inte för att det borde spela någon större roll, men visst är det alltid skönt att ha vännernas ”välsignelse”!

Har sovit så mycket i helgen att jag känner mig riktigt utvilad idag, nu ska här letas lägenhet!

Hur var er helg alla fina?

One thought on “Härliga måndag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s