It's Friday!

Godmorgon bloggen!

Äntligen fredag och några dagars ledighet med sovmorgon framför mig. Mår bättre men känner mig bitvis svag och ynklig. Känns dock som att det går åt rätt håll så sakterligen. Trippen till IKEA igår var hyfsat lyckad, min kompis hittade den garderob hon ville ha, och jag köpte daimchoklad och lingonsylt. Tyvärr var matavdelningen pytteliten och väldigt urplockad så det fanns varken hushållsost eller dillchips. Och jag som är så fruktasvärt sugen på dillchips! Jag får helt enkelt försöka överleva ändå. L kom över en sväng igårkväll och kollade till mig. Mös i TV soffan med daim och allmänt snack. Han är bara så fin den killen…

Ikväll ska jag iväg efter jobbet och kolla på en lägenhet tillsammans med S. Hon har slutligen insett att hon inte klarar av att bo på vandrarhem längre och har kikat runt på lite billiga rum vi skulle kunna dela. Mitt nuvarande kontrakt går ut på tisdag, men jag kan sova hos en kompis i någon vecka eller två, så det är inte kris för mig ännu. Men vore ändå himla skönt att ha boendet fixat så man slipper flacka runt för mycket. Blir nog tillräckligt av det när vi är på resande fot igen så småningom.

Helgen som kommer blir lugn i alla fall. Måste fixa min Australiensiska deklaration (hur kommer det sig förresten att deras skatteår löper från juli-juni? Korkat tycker jag…), men det går som väl är att fixa online. Sen ska jag försöka hitta en billig frisör för att ansa topparna, kalufsen börjar bli rätt vildvuxen nu. Och slutligen så har jag bjudit hem ett gäng kompisar på middag på söndag kväll, ska laga svenska köttbullar med gräddsås och potatismos på begäran av S, hon älskar det. L skulle försöka komma förbi han också, dags att vännerna får träffa och ”godkänna” killen. =)

Hoppas ni får en härlig fredag och helg mina vänner!

2 thoughts on “It's Friday!

  1. Trist att de inte hade mer svensk mat på IKEA. Jag saknade svenskt lösgodis allra mest när jag bodde i Tyskland. Du skrev om korkade datingregler tidigare och jag blev jättenyfiken. Kan du inte skriva om det? 🙂 Låter som bra planer du har inför helgen. Hoppas ni hittar något bra boende. Kram och trevlig helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s