Inspiration?

 

Nothing is predestined: The obstacles of your past can become the gateways that lead to new beginnings.
-Ralph Blum

Mår lite bättre idag, men känner mig fortfarande lite svag och eländig. Blir strax upphämtad av en kompis för en tur till IKEA, ska bunkra upp med dillchips, lingonsylt och hushållsost. Lovar att inte äta upp allt på samma gång =)

Sen hem till soffan för ännu en lugn kväll. Blir tokig av allt detta vilande, men jag orkar ju tyvärr inte så mycket mer om jag ska palla med jobbet också. Jaja, man får väl ta en dag i taget.

Hoppas ni får en härlig torsdag!

6 thoughts on “Inspiration?

  1. Skrakel har så rätt……………Underbar dikt i förra och bra att du hjälper till med att hålla engelskan vid liv! Tack! Sköt om dig! Kramar

  2. Bra att du vilar och ta hand dig! Då blir det ju lite roligare när du hittar på saker sen oxå. Härligt med IKEA! Kommer ihåg när jag bodde i England och åkte till IKEA… Köpte en massa svenska chips, Ahlgrens bilar och Gott & Blandat.

    Stor kram till dig tjejen! maila om du får tråkigt.

  3. Intressant citat. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tror på ödet eller slumpen eller tankens kraft eller Guds Väg… Kram

  4. Oh dillchips :D. Skönt att d vart lite bättre med dig! Jag ska verkligen försöka maila im. Bara varit så mkt jobb. Tänker på dig!! Kramar Sg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s