I'm back!

Ursäkta bloggfrånvaro, men låg hemma sjuk igår. Gick efter mycket velande till läkare i måndags eftermiddag, fick prata med en vettig läkare och sjuksköterska som tog mig på allvar och konstaterade att jag med största sannolikhet har körtelfeber. Har dock inte feber längre, men när de akuta sypmtomen är över (jag hade dem när jag trodde jag hade halsfluss för några veckor sedan) så kan man känna sig svag och orkeslös i allt från några veckor till månader. De tog blodprov i alla fall så vi vet mer säkert nästa vecka vad det är, men de sa att jag absolut inte får ta mer antibiotika, utan nu är det bara att vänta ut eländet.

Låg hemma igår och sov bort mest hela dagen, har sällan känt mig så trött och orkeslös, orkade knappt gå från sängen till toaletten utan att hålla mig i nåt. Söta L kom förbi med choklad och gos i alla fall, och det var nog precis den medicin jag behövde =)

Vaknade idag och kände mig rätt pigg, så har masat mig till jobbet, men tänker ta det lugnt och sen gå direkt hem till sängen igen. Ibland är det tur att jag har ett stillasittande skrivbordsjobb…

Hoppas ni har det gott hemma i sommarsolen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s