Ljuset i tunneln…

Godmorgon bloggen och tack alla underbara lasare for alla gulliga krya pa dig kommentarer igar! De maste allt ha hjalpt for det kanns mycket battre idag. Fortfarande lite tjock i halsen, men antibiotikan verkar sa sakterligen och jag hoppas kunna ga till jobbet imorron om det fortsatter sahar. Sov bort nastan hela dagen igar, men det var nog vad kroppen behovde. Lite jobbigt dock for efter all somn under dagen sa kunde jag knappt sova inatt utan lag och laste ut en hel bok istallet.

I morse nar jag slutligen vaknade till efter ojamn slummer  sa sken dock solen ute. For andra dagen i rad. Ironi pa hog niva att det ar toppenvader och jag orkar inte ga mer an till soptunnan har utanfor. Livet ar bra komiskt ibland, for under nastan hela helgen sa regnade det och var riktigt rakallt.

Nu vantar en kopp the och filmen “I love you man”, min roomie lanade den av en kompis for att jag skulle ha nagot att gora idag. Betyg pa filmen kommer senare!

Nu ska jag lasa ikapp hos er, hoppas ni far en harlig sommardag darhemma!

12 thoughts on “Ljuset i tunneln…

  1. Skönt att du mår bättre! Jag kan tänka mig att det är ironiskt det där med vädret. Jag glömde förressten skriva innan att det var Östra Stranden som vi var på, som du även noterade. Lustigt det där, att du vet och känner till min stad. 🙂 Gillar den bäst, för Tylösand är så packat med folk och djupt vatten med strömmar, samt ligger så långt bort. Kramar, Maria och krya nu på dig!

  2. Härligt med välmående och sol! Snart är du uppe och hoppar igen ska du se… och solen, ja den kommer säkert tillbaka. Herregud, blir det t.o.m. sommar i Sverige så är allt möjligt ; ) Kram

  3. Skönt att du börjar må bättre 🙂 Den filmen har jag sett och den tyckte jag var bra, lite komisk och lätt att se. Tack för din kommentar, jag håller med dig angående att Twilight böckerna är bättre än vad filmerna har varit hittills. Jag gillar självklart filmerna oxå men går alltid därifrån och säger att böckerna var bättre! Dock finns det snygga killar med att titta på så det hjälper ju 😉 Kram

  4. Kära nån då! Har missat din sjuka :(. Men bra att du mår bedre!! Idag sommar m stort M.. dock överallergisk så nyyyyyyyyyyser hela tiden och har småsmå grisögon.. inte kul alls :(. Madre mia säger jag bara! Har tagit typ det som går att ta men nää fy vad det är jobbigt :(. Kli i hals, ögon & då nyser… sorry jag märkte att jag blev lite ynklig.. Å irriterad är jag :(. Men snart besök av kompis F, men han fick punka så dröjer… ojj nu blev grodorna arga.. måste gitta men Lovar maila! Kramaaaaaaaaar Sg.

  5. Oj, inget trevligt med halsont, men om jag tolkar bilden rätt ser du ändå ljuset i tunneln;). Ja visst är det eländigt med all fotboll. Alla blir galna när det är fotboll. Och jag med. Av tristess. Men hur som helst. Krya på dig och sköt om dig där borta/ Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s