Off we go!

Ni är ju för rara mina härliga läsare! Det känns redan bättre, men det är ju så vissa dagar att man får en stor skopa velande till frukost och sen funderar heeeela dagen lång. Nu ska jag i alla fall in till stan en sväng med en av flickorna och dricka ett glas vin. Bara för att vi kan. Himla trevligt måste jag säga!

Sen har jag ju glömt skriva att jag ska på dejt imorgon med en söt grabb jag träffade i lördags kväll. Gav honom mitt nummer och trodde aldrig han skulle ringa. Men det gjorde han igårkväll. Man upphör aldrig att förvånas! Så det blir middag med honom någonstans på stan imorgon, rapport följer såklart! Hemma i Sverige brukade jag aldrig ge ut mitt nummer till folk jag inte känner, men här känns det lite som att jag har insett att om man inte vågar så vinner man ju heller aldrig. Man får gå på den berömda magkänslan så brukar det ordna sig!

Nu ska jag ut i regnrusket, vi höres imorgon gott folk!

5 thoughts on “Off we go!

  1. Hoppas ni får det mysigt :). Drick ett glas för mig också är du gullig! Själv blir det strax havremjölk eller kanske att jag festar till det med Proviva ;). Kram på dig!!

  2. Det gör du rätt i! Dejta så mycket du bara kan, men var försiktig ändå och ta inga risker utan ses i början på “öppna offentliga ställen”. Lyssna på mamma nu! 😉
    Ha det gott, vännen!
    Kramar, Maria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s