Låååång arbetsdags färd mot hemgång…

Då var det dags att gå hem snart, och här kikar till och med solen fram såhär på sena eftermiddagen. Inte tokigt alls faktiskt. Har nedräkning nu till flytten, bara 4 nätter kvar att sova i knölig, obekväm våningssäng med andras snarkningar och bakterier rätt i nyllet. Förstår helt ärligt inte hur jag stått ut… Men pengar har jag ju sparat i alla fall, så det har ju inte varit helt bortkastat.

Ikväll skulle jag egentligen ut och sprungit en sväng, men känner mig lite halvkrasslig fortfarande så det får nog blir en lugn kväll igen. Bifogar istället en hoppfull (!!) bild och hoppas ni får en härlig torsdag därhemma i Sverige!

Bild från Shell Beach på Australiens västkust

Tack förresten för alla rara kommentarer om mina salsabilder, ni är då för söta!

3 thoughts on “Låååång arbetsdags färd mot hemgång…

  1. Tack för beskrivningen om att lägga in en bild i högerkanten. Ska försöka med det senare. Jag får väl fem bilder, ha ha. Nu har jag i alla fall tagit bort fyra räknare och hoppas att dem faktiskt försvunnit. Sedan vore det ju trevligt om den började räkna också :). Jättefin dikt du skrivit. Kram och ha en bra kväll.

  2. Jajamen det funkade, nu ska jag bara få till bilden här till vänster när jag skriver kommentarer – hur gör man det då? // kramiz

  3. Hawaii är helt klart värt ett stopp! Det är paradiset!
    På tal om paradis; är lite avis på dig som får vara i underbara Australien. Maken och jag bodde i Melbourne i sex månader, från juli 2007 till januari 2008. Maken pluggade på University of Melbourne och jag jobbade i en food court. Vi reste även runt och hälsade på släktingar i Queensland samt firade nyår i Sydney.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s