Dagens dikt

När det stora vemodet rullar in och sliter i magen
När tårarna bränner bakom ögonlocken och det svider i hjärtat
När hjärtklappningen får hela kroppen att domna bort

Då vill jag krypa in i en stor, gosig famn
Vill höra varma, mjuka ord om en bättre morgondag
Men vems famn är öppen för mig?
Är ensamhet det pris man får betala för sin frihet?

I ensamhetens träsk kan ingen höra när man gråter
Så jag tar mig samman och går vidare
Det blir alltid bättre så småningom

2 thoughts on “Dagens dikt

  1. Jättefin dikt! Du är duktig på att skriva. Det är roligt att du lägger ut dem. Men det är klart att det inte är roliga känslor…. Passande bild har du lagt in också. Jag skulle också kunna ha den. Fast då skulle pilarna bara vara vägar i min egen skalle 😉 Kram /N

  2. Tack så mycket! =) Jag är lite som du bullmamman, jag skriver mest hela tiden om allt möjligt. Idag till exempel är jag inte alls nere, men avslutade denna dikt som påbörjades förra veckan. Kram och tack för att du kikade in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s