Godmorgon!

Hej på er!
Spännande med ny blogg, jag har fixat och trixat lite här under morgonen, men det verkar inte alltför svårt att få ordning på text och bild här.
I övrigt är min dag inte särskilt spännande, känner mig ganska förkyld och eländig men släpade mig till jobbet ändå. Jag behöver ju pengarna och eftersom jag är timanställd får jag ju inga pengar om jag är hemma sjuk. Men jag ska få i mig lite te nu och hoppas min rossliga hals mjuknar upp lite.
Kram på er!

Operahuset och Harbour Bridge en solig dag för några veckor sedan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s