Man ska ha husbil!

Mitt i all ovisshet med jobb och annat så har jag faktiskt roliga nyheter. Jag har drömt om att köpa en liten van länge och helt plötsligt så kom den här lilla pärlan upp och till kanonpris. Från 1989 men i toppskick (helt ny motor) och jag och Paul ser verkligen fram emot långa och korta resor i sakta mak runt Australien.

När man inte kan åka långt så får man ju tänka om för att hitta äventyr på närmare håll. Vi hämtar husbilen om några veckor och då återkommer jag med mer bilder eller kanske till och med en liten videotur så ni kan hänga me om ni vill. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s