6 år

Idag är det 6 år sen jag först satte min fot i Australien. Jag och min kompis S landade i Perth på västkusten efter en härlig resa genom Sydostasien och jag hade såklart ingen aning då om hur mycket jag skulle tycka om det här landet. Att jag skulle hinna bli kär, förlova mig, göra slut och ändå bli kvar. Älskade Australien.

Jag firar denna helg med vänner, vin och strand nere i Sorrento (längs kusten söder om Melbourne). Härligt!

  

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s