För dig som sitter fast

2013 var året då jag satte ner foten. Visst hade jag rest och upplevt en massa saker, men vad gällde karriär och min relation till mig själv så var jag nog inte helt lycklig. Jag stod inför ett vägskäl och i mitt fall så handlade det om att välja att utveckla mig själv genom coaching eller stanna kvar där jag var. Jag minns den där oron om det skulle vara värt pengarna, tiden och allt annat. Det kändes så himla läskigt att välja vägen mot personlig utveckling. Fast jag så väl visste att det var den jag behövde mest precis just då.

Som ni vet så är min passion att hjälpa expats och folk som reser att må så bra som möjligt och fatta beslut som de är stolta över. Just därför vill jag kicka igång 2016 med att ge tillbaka något till de som kanske står vid ett sånt där vägskäl som jag gjorde 2013. Tips och råd på vägen. Alla vägskäl är såklart olika, men det finns den del gemensamma nämnare som gör dem lättare att hantera.

måndag den 25 januari kl 20:00 (Melbourne tid, GMT+11, kolla lokal tid för dig här) så håller jag ett gratis webinar för dig som kanske fastnat lite. Du som kanske står inför ett vägval och inte vet vilket steg du ska ta härnäst. Registrera dig här så skickar jag även inspelningen efter webinaret (ifall du vill lyssna igen lite senare eller kanske inte kan vara med live).

forking-road-839830_1920

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s