Hemma igen!

img_9109

Landade lite försenad och väldigt trött i Melbourne tidigt i morse. Lyckades sova ett par timmar i i ska nu försöka hålla mig vaken åtminstone till kl 20! Om en liten stund ska jag också åka och hämta den här lilla sötnosen hos min kompis som passat honom när jag varit borta, som jag har saknat honom! 🙂

Om bortabrabloggen

Swede who have travelled and moved a lot over the past 12 years, to finally end up in Melbourne, Australia. Has a passion for travelling, life coaching and supporting others on their adventures at home or overseas.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s