Det där med att flytta hem

Visst är det klurigt att flytta långt bort, men för många är det nästan lika svårt att flytta hem igen efter en lång tid utomlands. Alla upplevelser man har med sig. Hur lite som förändrats där hemma under tiden. Eller hur mycket som ibland hunnit förändras när du varit borta.

Om du nyligen har flyttat hem igen, eller är på väg att göra det snart, så kan jag rekommendera mitt gratis webinar på tisdag kl 20 (Melbourne tid), vilket är kl 12 (mitt på dagen hos er som är i Sverige). Registrera dig via den här länken om du vill vara med och få mina bästa tips kring att flytta hem igen, vilket jag har gjort ett par gånger under min tid utomlands.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s