Nya möten

Jag älskar att möta nya människor. Det är nog därför jag alltid dragits till resande. Förra helgen jobbade jag på en coachingkurs och träffade en supercool tjej från Frankrike. Igår sågs vi på ett glas vin i stan och pratade om livet i stort och smått. Det är så himla häftigt att möta människor som man verkligen connectar med, skrattar med och kan vara helt ärlig med. 

Jag tröttnar aldrig på att möta nya vänner. De tenderar att komma in i vårt liv av en anledning, och det ska bli spännande att se hur just denna vänskap utvecklas! 

Ibland brukar folk säga att de inte vet om de orkar träffa nya vänner. Lite konstigt tycker jag. Brukar se det som så att man har oftast bara ett fåtal riktigt nära vänner, men att ha trevliga människor i sitt liv i allmänhet kan man väl knappats få för mycket av! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s