Julklapp till dig!

Just det – dig! Jag känner mig lite extra generös såhär i juletider och vill gärna erbjuda dig att uppleva en coaching session (och prata om utlandsliv, resor, målsättningar, livet i stort, relationer eller vad helst du önskar).

För de första 5 som mailar mig på emailadressen nedan så får du en timmes coaching med mig via Skype/telefon innan jul för bara $20 (129 kr). I vanliga fall så tar jag en $180 för en timmes session, så det är en rätt fin julklapp om du är redo att ta emot den. 🙂

Är du nyfiken på coaching och har en utmaning i livet du vill prata mer om, så maila mig på emmy@thebridgecoaching.com.au !

39421_10150111638150874_7123479_n

2 thoughts on “Julklapp till dig!

  1. Tomten kommer tidigt i år! Jag jobbar med coacher, så jag får coaching med jämna mellanrum redan och lämnar klapparna åt andra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s