Julklapp till dig!

Just det – dig! Jag känner mig lite extra generös såhär i juletider och vill gärna erbjuda dig att uppleva en coaching session (och prata om utlandsliv, resor, målsättningar, livet i stort, relationer eller vad helst du önskar).

För de första 5 som mailar mig på emailadressen nedan så får du en timmes coaching med mig via Skype/telefon innan jul för bara $20 (129 kr). I vanliga fall så tar jag en $180 för en timmes session, så det är en rätt fin julklapp om du är redo att ta emot den. 🙂

Är du nyfiken på coaching och har en utmaning i livet du vill prata mer om, så maila mig på emmy@thebridgecoaching.com.au !

39421_10150111638150874_7123479_n

Det här inlägget postades i Coaching och pepp. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julklapp till dig!

  1. Freja skriver:

    Tomten kommer tidigt i år! Jag jobbar med coacher, så jag får coaching med jämna mellanrum redan och lämnar klapparna åt andra!

  2. ergo sum skriver:

    Hoppas du har det hur bra som helst! God tidig jul på dig! ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s