Jobb varvat med ledigt

Igår kväll var jag på tjejmiddag med svenska tjejligan hemma hos M – otroligt god mat (skagenröra, lax och marängsviss!) och härligt att ses. Vår svenska kompis T flyttar tyvärr hem till Sverige rätt snart, känns så vemodigt att behöva säga hejdå till folk såpass ofta, men så är det ju att vara utlandssvensk.

Kom i alla fall hem rätt sent, så det var rätt segt att gå upp och jobba här hemma på förmiddagen. Det är rätt tufft ibland att jobba med eget företag på de dagar man är ledig från sitt andra jobb, tur att jag älskar det jag gör med mitt eget företag! Förutom möjligtvis bokföring och sånt… 🙂

Idag på eftermiddagen åkte vi i alla fall hem till T’s syster och lekte med systerdöttrarna ett par timmar. De är i en så härlig ålder just nu (3,5 och 1,5 år) och det är rätt full rulle hela tiden. Skönt också att kunna åka hem när man är färdiglekt och vila upp sig lite! 🙂

IMG_6781.JPG

IMG_6774.JPG

2 thoughts on “Jobb varvat med ledigt

  1. Vet hur det är att jobba hemifrån, oftast är problemet att man jobbar för mycket och glömmer bort att det är helg och att man faktiskt borde ta lite ledigt ibland också. Som reseledare jobbar jag lika mycket helger som vardagar, så det hjälper inte upp situationen heller. Ha det bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s