Kvällsplugg

En skön dag tillsammans med T. Har mest fixat en massa små ärenden och nu sitter jag och förbereder det sista inför en 7-dagars kurs jag ska gå nästa vecka. Kursen är genom min coachingskola och handlar om att lära sig att förstå och använda NLP.

Som Coach är detta jätteviktigt för att kunna hjälpa klienter att få ännu bättre resultat och mycket snabbare än annars. Jag har själv blivit coachad av folk som är tränade i NLP och det är helt otroligt vilka resultat man kan få vad gäller att bli av med fobier/rädslor, gamla beteenden (bl.a. procrastination, oro) och en massa annat.

Tur att lilla gosiga Rufus fortfarande är vaken och håller mig sällskap här på söndagskvällen fast T har gått och lagt sig.

IMG_6450.JPG

2 thoughts on “Kvällsplugg

  1. Det var helt galna skriverier i svenska tidningar för några år sedan om NLP, efter att det kommit fram att företag som Arbetsförmedlingen anlitade för att coacha arbetslösa använde sig av NLP. Jag var ansvarig för Afs utbildning av interna coacher då och blev uppringd av journalister som ville veta om NLP ingick i utbildningen (vilket det inte gjorde), så det var en dramatiskt tid. Helt i onödan för de som använder NLP inom sport höjs ofta till skyarna, många arbetssökande kan nog ha god nytta av det! Så länge de coacher som använder det vet vad de gör och använder det på rätt sätt…

  2. Absolut Freja! Kan förstå att folk ibland blir nervösa, för det är tekniker som kan skapa förändring väldigt snabbt. Och det är just därför vår träning är lång och intensiv för att lära oss att använda teknikerna rätt och med respekt. Tror dock att folk oftast blir mest upprörd när det är något som de inte helt förstår. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s