Att resa tillsammans med andra

Det där med att resa tillsammans med andra är oftast jättekul! Men ibland så blir det problem längs vägen och det verkar rätt tabubelagt att prata om att det faktiskt är ganska påfrestande att resa tillsammans. Det gäller även folk som man verkligen tycker om. Och visst är det ibland nästan svårare att säga ifrån till någon som man tycker mycket om.

Nu på söndag 29 juni kl 18 (Melbourne tid) så håller jag ett gratis webinar på internet om just detta. Vill du vara med och lyssna och lära dig mer om hur man går till väga för att få bästa möjliga resa tillsammans med andra så kan du registrera dig här.

Det är gratis att vara med och jag kommer att bjuda på en del riktigt bra tips om hur man planerar tillsammans, vad man ska tänka på och hur man gör om något går snett längs vägen.

Känner du någon som ska flytta utomlands eller resa tillsammans med andra så dela gärna länken med dem!

One thought on “Att resa tillsammans med andra

  1. Jag har rest jättemycket själv och aldrig riktigt tyckt om att resa med andra. Men så träffade jag min fina vän Åsa – och vi passar perfekt i hop att resa. (Förutom med min familj då – de har alltid varit roliga att åka med, mina pojkar)

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s