Weekend Away

Ikväll efter jobbet så åker jag och tre av mina tjejkompisar på en minisemester över helgen till vackra Bright i nordöstra Victoria. En bit att köra från Melbourne, men det ska bli riktigt kul att åka iväg och upptäcka en för mig ny del av Victoria uppe i bergen längs Great Alpine Road.

Det är så lätt som utlandssvensk när man blir bofast i en viss stad att man håller sig mest i sina nya hemtrakter. Men jag älskar verkligen att upptäcka nya ställen, speciellt platser som det inte är så långt att åka till och man kan utforska över en helg.

Plus att det har varit fullt upp med jobb och plugg sen mamma och M åkte hem, så den här helgen kommer som en mycket välkommen paus!

2 thoughts on “Weekend Away

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s