Dansk mat och fredag

Vilken trevlig kväll vi hade igår med SWEA Melbourne! Min kära bloggvän Rebecca (som ofta omnämns som R här i bloggen) har skrivit mer och lagt upp en del bilder i sitt inlägg här. Kika in hos henne och se om ni hittar den halvgalna bilden på mig. 🙂

Maten var fantastiskt god och buffén bjöd på allt en skandinav kan önska. Dock tar man ju alltid lite för mycket av det goda, som ni kan se på min tallrik nedan. Jag kan absolut rekommendera ett besök på Restaurant Dansk på Little Bourke Street.

Nu väntar allra sista jobbdagen på gamla jobbet och sedan after work med kollegorna. Sen ska jag hem och sova lääänge så jag är fräsch och pigg när mamma och hennes man landar imorgon kväll.

20140307-092848.jpg

20140307-092857.jpg

 

Inredningen på Restaurant Dansk var också jättefin! Semlan bjöds vi dock inte på igår, utan den bakade fina vännen T och bjöd hem oss på fika i tisdags. Jag är i vanliga fall inte så förtjust i söta saker men de här semlorna var så himla goda! T smakade sin första semla och den fick godkänt. Han kanske kan bli smygsvensk till slut ändå. 🙂

2 thoughts on “Dansk mat och fredag

  1. Vad kul att du hade en bra kväll! Och underbart att din mamma är på väg – hoppas ni får en härlig vecka tillsammans! Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s