Varmt!

Inte direkt svalare idag, tur att man sitter inne med aircon på jobbet! Igår var det fortfarande 37 grader varmt när vi skulle gå och lägga oss klockan 22, så jag och T släpade in madrassen i vardagsrummet istället och sov där. Vi är lyckligt lottade som i alla fall har aircon i ett rum, min förra lägenhet hade nämligen ingen alls.

Nu ska jag packa ihop här på jobbet och träffa kompisarna R och T på Queen Victoria Night Market. Night market är öppen varje onsdagskväll hela sommaren och jag brukar gå ett par gånger varje säsong. Den här sommaren har det inte blivit av än, så det ska bli kul att äta gott och dricka något väldigt svalkande.

Bild från http://www.au.timeout.com

Queen Victoria Night Market. Bild från http://www.au.timeout.com

Det här inlägget postades i Melbourne. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Varmt!

  1. Freja skriver:

    Pust, jag blir sömnlös bara av att läsa om värmen… Tur ni har ett svalare rum. Jag får flytta ner i vår källare när det blir för varmt för mig på sommaren. Vilket det blir låååååångt tidigare än vid 37 grader…

  2. ergo sum skriver:

    Hoppas verkligen att ni hade det riktigt trevligt! Och ja, härligt att ni har aircon – annars hade det ju varit mindre behagligt på natten. Det erkänner till och med jag.

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s