Välkommen 2014!

Nyårsafton blev riktigt trevlig med goda drinkar och lagom mycket folk. Min kompis C som ordnade festen bor dessutom på 17:e våningen nära stan och med stora (golv- till tak) fönster in mot stan så vi kunde sitta på hennes soffa och betrakta de vackra fyrverkerierna. Hittade dessutom en artikel över hur mycket fyrverkerierna faktiskt kostar, och enligt den så lägger Sydney nästan 7 miljoner dollar (40 miljoner kr) på fyrverkerierna, medan Melbourne ‘bara’ spenderade 3 miljoner dollar (17 miljoner kr). Kan vara värt att komma ihåg hur mycket som läggs på vår underhållning i nyårsnatten…

Cocktailtemat var riktigt bra och det blev mojitos, strawberry daiquiris, pina coladas och slutligen en efterlängtad Bellini till tolvslaget.

20140102-091922.jpg

Gårdagen blev väldigt stillsam tillsammans med T, även om ingen av oss var bakis. Tog en lång promenad, köpte pizza till lunch och sen var vi på bio och såg senaste Anchor Man. Den var väldigt fånig som förväntat, men vi skrattade mycket så det satt inte helt fel på en slö dag.

Hoppas att ert nyår var bra och att ni hade en fin kväll! Idag ska jag sitta ner och skriva sista delen av mina mål för 2014, det här året kommer att bli riktigt bra känner jag!

4 thoughts on “Välkommen 2014!

  1. Gud så gott det där såg ut!! 🙂 Ja fyrverkerier är verkligen att elda upp pengar 🙂 Lite galet egentligen. Hoppas du kommer få ett riktigt bra 2014, det tvekar jag inte på att du får, du är imponerande och inspirerande! Stor kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s