Välkommen 2014!

Nyårsafton blev riktigt trevlig med goda drinkar och lagom mycket folk. Min kompis C som ordnade festen bor dessutom på 17:e våningen nära stan och med stora (golv- till tak) fönster in mot stan så vi kunde sitta på hennes soffa och betrakta de vackra fyrverkerierna. Hittade dessutom en artikel över hur mycket fyrverkerierna faktiskt kostar, och enligt den så lägger Sydney nästan 7 miljoner dollar (40 miljoner kr) på fyrverkerierna, medan Melbourne ‘bara’ spenderade 3 miljoner dollar (17 miljoner kr). Kan vara värt att komma ihåg hur mycket som läggs på vår underhållning i nyårsnatten…

Cocktailtemat var riktigt bra och det blev mojitos, strawberry daiquiris, pina coladas och slutligen en efterlängtad Bellini till tolvslaget.

20140102-091922.jpg

Gårdagen blev väldigt stillsam tillsammans med T, även om ingen av oss var bakis. Tog en lång promenad, köpte pizza till lunch och sen var vi på bio och såg senaste Anchor Man. Den var väldigt fånig som förväntat, men vi skrattade mycket så det satt inte helt fel på en slö dag.

Hoppas att ert nyår var bra och att ni hade en fin kväll! Idag ska jag sitta ner och skriva sista delen av mina mål för 2014, det här året kommer att bli riktigt bra känner jag!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Välkommen 2014!

 1. ergo sum skriver:

  Härlig första dag! Och pizzan ser fantastiskt god ut! Kram på dig!

 2. Gud så gott det där såg ut!! 🙂 Ja fyrverkerier är verkligen att elda upp pengar 🙂 Lite galet egentligen. Hoppas du kommer få ett riktigt bra 2014, det tvekar jag inte på att du får, du är imponerande och inspirerande! Stor kram!

 3. Freja skriver:

  Jag ser oxå fram emot ett bra år, det bara måste bli bra nu!

 4. bortabrabloggen skriver:

  Freja: Klart det blir!
  Ergo och Christina: Tack! Önskar er ett finfint 2014 också:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s