Tacksam

Efter flera dagars snörvlande, många turer till apoteket och rejält blockerad näsa så har jag äntligen hittat en kombination av medicin som biter på min hösnuva. Äntligen kan jag andas genom näsan igen, det kommer att bli så mycket lättare att sova inatt!

Det är också i såna här stunder, när man lidit sig igenom ett par obekväma dagar, som man inser hur lyckligt lottad man är. Att det finns medicin som hjälper. Att man har råd att köpa medicinen. Att man inte far mer illa än man gör.

Varje gång jag blir krassig så tänker jag på alla som lever med svåra sjukdomar och smärta. Sänder en tanke och extra styrka. Lite som jag tänkte när jag skrev det här gamla inlägget.

3 thoughts on “Tacksam

  1. Du har så rätt! Jag brukar ofta tänka på det fantastiska i att jag har råd att få sjukvård och medicin. Det måste ju vara något av det allra hemskaste med att vara fattig i ett land där sånt måste bekostas av individen själv…

  2. Härligt att läsa att du mår bättre. Och visst tänker man på alla andra som inte har den möjligheten..
    Kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s