Fy fabian vad jag blir glad!

I morse ringe klockan vid 5:10 och jag skulle pallra mig till mitt bootcamp som börjar kl 6. När jag låg där nergosad i min varma säng så kände jag att jag verkligen inte ville gå upp. Men så gjorde jag en snabb check med mig själv. Var det kroppen som var trött och sliten (jag lyssnar alltid på hur kroppen mår, och om den säger ifrån och behöver vila så följer jag det) eller var det mina tankar som var trötta och omotiverade?

Det inre svaret kom rätt snabbt, det var mest tanken och motivationen som tröt. Men jag vet ju nu efter ett antal tidiga morgnar att jag mår så himla bra när jag har morgontränat, så jag sparkade upp mig själv, drack en liten proteinshake och hoppade på cykeln.

Och det bara råkade bli så att passet i morse var mitt bästa bootcamp någonsin! Jag kände mig stark, uthållig och riktigt kände hur stegen och musklerna växte trots att kroppen var trött mot slutet av passet. Jag blev till och med flyttad från den “lättaste” till den “medelsvåra” gruppen, vilket har varit mitt mål i ungefär en månad nu.

Det kommer ett inlägg senare idag om just mindset och de tankar man kan välja att fokusera på. Men jag ville bara dela min morgon- och träningsglädje med er och understryka att det finns inga genvägar till att må bra. Man måste aktivt göra och upprepa för att få resultat. Men fy fabian vad glad man blir när resultaten av alla kraftansträngningar börjar visa sig!

2 thoughts on “Fy fabian vad jag blir glad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s