Det börjar ordna upp sig

En sak i taget som de brukar säga. Men visst känns det skönt när bitarna börjar falla på plats.

På torsdag nästa vecka får vi nycklarna till nya lägenheten och på lördagen går flyttlasset! Lägenheten ligger bara 10 minuters promenad från Carlton där jag bor nu, så det blir en hyfsat kort flytt för mig. Jag måste också klappa mig själv lite på axeln, för jag brukar i vanliga fall vara lite av ett kontrollfreak, men jag har faktiskt inte ens sett lägenheten själv ännu. Eftersom visningen var på eftermiddagen (för några veckor sedan) innan jag hade hunnit sluta jobbet så fick T gå själv på visningen (han slutar tidigare än mig eftersom han är brevbärare, men han är också uppe mycket tidigare än mig på morgnarna). Men T var snäll och spelade in en liten video när han gick runt i lägenheten och tog kort så jag fick se, och det såg riktigt bra ut. Men det känns allt lite konstigt att skriva på för något som man inte har sett. Fast jag vet att T vet vilka saker i ett hem som är viktiga för mig, så dem kollade han så att de fanns. Jag tycker dock mest att det ska bli spännande, fast jag inte vet exakt hur det ser ut!

T har också börjat ordna med flytthjälp via sina kompisar, men vi måste nog boka en ytterligare bil för en del av mina grejer plus möbler som ska bytas med en vän. Lite meck och pyssel är det alltid. 🙂

Skönt är dock att vi har hittat en tjej som vill ta över mitt rum, så nu är det bara se till att fylla i alla papper med henne och se till att de överför vårt nuvarande kontrakt i hennes namn istället för mitt. Jag ser det där berömda ljuset i tunneln tror jag.

Och snart är det dags för helg igen. Som vanligt väntar en hel del plugg, samt en del packning av mitt rum. Men imorgon så ska jag och kompisen L skoja till det lite och gå på makeup kurs. Lite ovanligt tjejigt för henne och mig, men vi hittade en bra deal på nätet och de bjussar på champagne medan de sminkar och visar. Ska bli kul att få lite sminktips och bli lite ompysslad. Alltid kan man lära sig något.

Vad hittar ni på till helgen?

Bild från http://weheartit.com/entry/47010161

Festligt sätt att flytta! Bild från http://weheartit.com/entry/47010161

2 thoughts on “Det börjar ordna upp sig

  1. För att vara ett kontrollfreak är det riktigt stort att inte ha sett lägenheten! Det skulle inte jag ha klarat av.

    Det blir flytt här med. Min styvmor ska flytta till ett demensboende, så det blir en liten flytt.

    Trevlig helg!

  2. Åhh, vad underbart att det börjar ordna upp sig!! Har hållit mina tummar för det! *ler* Och jag håller med Krönikören: ruskigt modigt!

    Kramar och hoppas du får en finfin helg. Jag, jag skall bara vila. Och träna. Vilket ju är som att vila. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s