Tips för den som är flygrädd

Godmorgon på er!

Jag hittade den här artikeln om flygrädsla när jag surfade runt i morse. En del riktigt bra tips från författaren Michael Salem som skrivit Brave Flyer: How to end your fear of flying.

Jag personligen älskar både att resa och att flyga (förutom när man har ett skríkande barn eller en överförfriskad medpassagerare i örat). Hur känner ni för det där med att flyga? Läskigt, spännande eller nödvändigt ont?

Det här inlägget postades i Resetips, Resor. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tips för den som är flygrädd

 1. Boel i Sydney skriver:

  Har inget emot det, tycker det ar skont att sitta pa flyget med ett glas vin och massa filmer och serieer att glo pa. Men jag har markt att ju aldre ju blir desto mer nervos blir jag om det ar turbulence (ar ju bara 28 sa man kanske ar ett flygratt nervvrak om nagra ar;) Kram!

 2. Freedomtravel skriver:

  Jag är inte så förtjust i att flyga… Dels är det obekvämt, och dels kan jag få en sån där obehagskänsla av att vara högt uppe i luften, helt utan kontroll över situationen. Men jag flyger ju ändå! Jag gillar att resa, så jag tänker inte låta bli att flyga!

 3. ergo sum skriver:

  Är absolut inte flygrädd. Men mina båda pojkar får fruktansvärt ont i öronen av tryckförändringarna så jag njuter aldrig av att flyga när de är med. De gör allt i sin makt att inte gråta (13 och 9 år) men de lider verkligen.

 4. S skriver:

  Haha, well min bakgrund av flygradsla ar du ju bekant med :)! For mig var det nummer 13 pa listan som gallde.. Flyger man tillrackligt ofta orkar man liksom inte med att grata och vara vaken i X antal timmar (var ett vrak efter London-melbourne haha). Daremot sa flog jag val knappast sa ofta jag kom at.. men dock troligen mer an gemene man! Kommer fortfarande ihag da du, jag och U satt i lagenheten i Sthlm och han gick igenom statistik for flygolyckor haha.

 5. Rebecca skriver:

  Nodvandigt ont! Jag hatar att flyga, valdigt trakigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s