Svensk pizza i Melbourne!

Ännu en underbar ledig dag igår. Åkte till några av T’s vänner och grillade och kollade på medan grabbarna spelade cricket. Jag blir nog så illa tvungen att lära mig reglerna till denna nationalsport vad det lider.

Sedan var vi och såg Les Miserables på bio, den var så himla bra! Till och med T som vanligtvis är mer förtjust i actionfilmer gillade den skarpt.

Lagom till middagen så testade vi ett svenskt pizzaställe som jag fick rekommenderat av vännen A. Det ligger en bit utanför stan, men pizzorna var så himla goda, nästan precis som hemma i Sverige! Och riktig pizzasallad till det, mums! Här är deras hemsida, jag kan absolut rekommendera deras kebabpizza!

20130128-123131.jpg

Det här inlägget postades i Australien, Livet som utlandssvensk, Melbourne. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Svensk pizza i Melbourne!

 1. Emma skriver:

  Ja, den är så god! Ligger farligt nära oss….

 2. Åhhh, svensk pizza! Mums! Kul att T gillade Les Miserables, försöker övertala mannen att se den 🙂
  Kram!

 3. Freedomtravel skriver:

  Haha, vad roligt! Hur skiljer sig den svenska pizzan från den australiensiska då…? Men pizzasallad har jag förstått är ett svenskt fenomen! 😉

 4. bortabrabloggen skriver:

  Svensk pizza har någon slags magisk ingrediens som inte pizzorna har här =) Mest är det att svensk pizza har alldeles lagom tunn botten (här verkar de gå åt båda extremhållen, men aldrig helt i mitten) och att det är bra proportioner med fyllning, så att fyllningen inte helt tar över eller försvinner. Lagom god pizza helt enkelt. Och gud vilket ultrasvenskt svar jag gav på din fråga, haha!

 5. Krönikören skriver:

  Hahahaha! Humor – svensk pizza!

 6. ergo sum skriver:

  Low fat??? Since when is a pizza low fat?? Men iofs, jämfört med de oststinna kladdiga, tjockbottnade amerikanska pizzorna är våra rena rama drömmen… *ler* Och den såg PRECIS ut som en svensk pizza. Lagom!

  Har inte sett Les Miserables än.. Vet inte om jag kommer att se den då jag älskade boken – både på orginalspråk och på svenska.

  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s