Alldeles ljuvligt

En sommarkväll på balkongen. Varmt men inte klibbigt. En lätt bris som virvlar runt.

Det har gått i ett på jobbet idag. Men jag hann ändå med en trevlig lunch med tjejerna, och även vännen F som flyger tillbaka till Sverige imorgon. Vet inte alls när vi ses nästa gång, men jag hoppas verkligen att våra vägar möts igen.

Nu ska jag fortsätta njuta av min stilla sommarkväll och krama om T ordentligt. Hoppas att ni också njuter och myser med dem ni tycker om, oavsett vilken temperatur det är hos er.

20130123-194005.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Alldeles ljuvligt

  1. Freja skriver:

    Jag upplever att livet går i cirklar och man möter och skiljs från människor som senare dyker upp igenm utan att man egentligen planerat det. På mitt jobb nu har jag en kollega som är kollega för tredje gången… Vi jobbar med helt olika saker och har, oberoende av varandra, ändå lyckats hamna i samma team på tre helt skilda arbetsplatser… Sen har jag en barndomsvän (fast hon är mer min syrras vän) som jag gått skola med i 12 år, och vi har sen gått olika utbildningar, jobbat med olika saker, fått barn vid olika tidpunkter och bott på olika ställen. Men med jämna mellanrum hamnar vi ändå i samma sammanhang. Vi bodde till exempel i Göteborg samtidigt under några år och umgicks. Och för ett år sedan började hon arbeta i samma korridor som mig, så nu hinner vi snacka lite ibland på jobbet och går ut på lunch ibland. Dina och Fs vägar kommer nog att korsas igen, utan att ni planerat det…

  2. ergo sum skriver:

    Låter som en ljuvlig kväll… Att minnas. *ler* Ta hand om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s