Alldeles ljuvligt

En sommarkväll på balkongen. Varmt men inte klibbigt. En lätt bris som virvlar runt.

Det har gått i ett på jobbet idag. Men jag hann ändå med en trevlig lunch med tjejerna, och även vännen F som flyger tillbaka till Sverige imorgon. Vet inte alls när vi ses nästa gång, men jag hoppas verkligen att våra vägar möts igen.

Nu ska jag fortsätta njuta av min stilla sommarkväll och krama om T ordentligt. Hoppas att ni också njuter och myser med dem ni tycker om, oavsett vilken temperatur det är hos er.

20130123-194005.jpg

2 thoughts on “Alldeles ljuvligt

  1. Jag upplever att livet går i cirklar och man möter och skiljs från människor som senare dyker upp igenm utan att man egentligen planerat det. På mitt jobb nu har jag en kollega som är kollega för tredje gången… Vi jobbar med helt olika saker och har, oberoende av varandra, ändå lyckats hamna i samma team på tre helt skilda arbetsplatser… Sen har jag en barndomsvän (fast hon är mer min syrras vän) som jag gått skola med i 12 år, och vi har sen gått olika utbildningar, jobbat med olika saker, fått barn vid olika tidpunkter och bott på olika ställen. Men med jämna mellanrum hamnar vi ändå i samma sammanhang. Vi bodde till exempel i Göteborg samtidigt under några år och umgicks. Och för ett år sedan började hon arbeta i samma korridor som mig, så nu hinner vi snacka lite ibland på jobbet och går ut på lunch ibland. Dina och Fs vägar kommer nog att korsas igen, utan att ni planerat det…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s