Julkalender: Lucka 21 – Berätta om någon som du älskar

Det finns många jag älskar, och jag är innerligt glad och tacksam att det är besvarat från dem jag älskar mest. Men om det är någon som jag älskar mer för varje dag som går så är det T (han heter Trent, men går under T här i bloggen).

Efter ett och ett halvt år tillsammans så blir det bara mer och mer tydligt att han är den balans, kärlek, styrka och inspiration jag behöver i mitt liv, och jag vet att jag finns där för honom på precis samma sätt. Det här inlägget skrev jag till honom när vi firade vår årsdag i september. Tänk vilken himla tur jag hade som lyckades träffa en så fin kille på en dejtingsida på nätet! 🙂

20121206-135243.jpg

Det här inlägget postades i Konsten att dejta, Listor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Julkalender: Lucka 21 – Berätta om någon som du älskar

 1. Nina El Badawi skriver:

  Ni är så fina och kärlek är underbart! Ha en bra resa nu och välkomna till Sverige!

  Kramar Nina

 2. ansepanse skriver:

  GRATTIS till er båda 🙂 äkta fin kärlek helt enkelt
  ska T följa med till Sverige nu?
  ha det gott vännen

 3. ergo sum skriver:

  *ler* Det låter helt underbart. Och jag tror att han har haft tur han!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s