Julkalender: Lucka 20 – Berätta om vad du önskar dig i julklapp

Om jag fick önska helt fritt så skulle jag gärna vilja ha ett visum för att få stanna i Australien så länge jag ville, men det är ju lite knepigt att fixa just nu rent praktiskt. Så jag lägger den önskningen på hyllan ett tag och tar fram den igen efter nyår.

I övrigt så önskar jag mig faktiskt ingenting alls. Just nu är jag lyckligt lottad och har råd att köpa det mesta som jag vill ha. Helst av allt så önskar jag att de som tänkt ge mig en julklapp skänker de pengarna till någon som behöver dem mer än jag, till exempel  UNICEF eller FN’s flyktingarbete genom UNHCR.

Att kunna åka hem till Sverige den här julen och krama om min älskade familj och mina underbara vänner räcker mer än nog för mig just nu. För T’s skull så önskar jag mig dock lite snö, så att han kan få en vit jul för första gången i sitt liv.

Det här inlägget postades i Listor, Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Julkalender: Lucka 20 – Berätta om vad du önskar dig i julklapp

  1. Boel i Sydney skriver:

    Haller tummarna for att ni far sno!

    Sv: Hot yoga ar inte lika varmt som bikram och annorlunda rorelser – skitsvart! :S Men utmanande!

  2. ergo sum skriver:

    Kram och hoppas verkligen att ni får en fin jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s