Ett väldigt viktigt inlägg!

Om några dagar är det jul, och ni springer säkert runt just nu och försöker fixa klart de sista julklapparna och ordna med julmaten. Jag ber er dock att varva ner bara en liten stund och verkligen läsa följande text. Till minne av en riktig superhjälte. Jag har fått lov av hans familj att uppmärksamma denna insamling här och gör det gärna för att hjälpa så många barn som möjligt att bli friska. Texten nedan är ett utdrag härifrån.

Superhjälten Felix
När Felix nyss fyllt tre år, våren 2011, fick vi reda på att vår underbara kille hade den mycket ovanliga cancersjukdomen Pleuropulmonellt blastom, en lungtumör! Under sommaren 2011 fick Felix flera omgångar med cellgifter och tumören svarade mycket bra och krympte med nästan 90%.

I februari 2012 var behandlingen klar och Felix fick äntligen börja på förskolan igen! Men den lyckan var kort. Efter bara en vecka på dagis fick Felix akut huvudvärk kräktes och svimmade. På sjukhuset konstaterades en 4x4x6 cm stor tumör! Hela livet föll samman igen. I augusti 2012 fann läkarna nya tumörceller i hjärnan som tryckte på och gav Felix en fruktansvärd huvudvärk, och den här gången gick det inte operera! Vi påbörjade en experimentell behandling, men det hann inte verka. Morgonen den 29 augusti 2012 orkade Felix inte mer och lämnade oss för en bättre värld där han inte behöver lida och ha ont.

Felix kämpade som inget barn någonsin ska behöva göra, men som många blir tvungna till. Han var den som gav oss hopp och energi att kämpa! Nu står vi kvar här och saknaden och sorgen är stor. Vi känner att om vi kan göra något för att barn som får cancer inte ska behöva plågas och få bli friska måste vi delta i den kampen!

Hjälp oss gärna genom att lämna ett bidrag till barncancerfonden i superhjälten Felix minne.

Tack!

Barncancerfonden gör ett helt fantastiskt arbete för barn som tvingas gå igenom behandling för denna hemska sjukdom. Om du kan avvara en liten slant till Superhjälten Felix minne, och för att hjälpa andra barn att bli friska, så går det bra att göra det här. Tack för att du tog dig tid att läsa!

Det här inlägget postades i Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett väldigt viktigt inlägg!

  1. ergo sum skriver:

    Skickade inga julkort i år utan lade än mer pengar på välgörenhet.. Dock inte cancerfonden – inte denna gång. Men visst är det hemskt att man är beroende av folks välvilja att skänka pengar för att forska om något så viktigt som botemedel mot cancer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s