Julkalender: Lucka 19 – Berätta om en vän som bor långt bort

Nästan alla mina närmsta vänner bor fruktansvärt långt bort. Men en vän som känns som att hon bor längre bort än många andra är finaste S i Afrika. Mest för att det är ett väldigt projekt att ta sig från Melbourne till där hon bor. Men å andra sidan så är det ju inte omöjligt heller, jag måste bara försöka få till en tillräckligt lång semester för att kunna åka och hälsa på henne så småningom!

S och jag har känt varandra sedan gymnasiet. Vi åkte till USA tillsammans för att jobba som au pair 2001 (hon jobbade dock på östkusten och jag i San Fransisco, så det var ju ändå en bit emellan oss). Vi backpackade även tillsammans med vännerna C och L i ett par månader runt Asien 2005.

S är dessutom klok som en bok, omtänksam, har störtskön humor och känner mig så fruktansvärt väl. Det är ju lite synd bara att vi bor så nedrans långt bort från varandra, men tack vare dagens teknik (mest skype) så hörs vi ändå flera gånger i veckan. Tack kära S för att du är en av mina närmsta vänner, love you lots! Fy bubblan vad jag längtar till jul när vi äntligen får ses igen!

20121206-115405.jpg

Jag och S fastnar rätt ofta på kort. 🙂
Det här är från sommaren 2006 har jag för mig.

Det här inlägget postades i Listor, Livet som utlandssvensk. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Julkalender: Lucka 19 – Berätta om en vän som bor långt bort

 1. S skriver:

  Yeay! Jag fick vara med i bloggen :)!!! Bilden ar i ovrigt fran 2007, har namligen kopt toppen i Melbourne! Nu ar det bara nagra dagar kvar…!

 2. Fina Frun skriver:

  Åh vilken fin vän 🙂
  Tur att Skype finns så ni kan ”umgås” trots stort geografiskt avstånd.

  kram/
  Fina Frun

 3. ansepanse skriver:

  sådana fina vänner växer inte på träd, var rädd om varandra
  Sv: självklart kommer det en bild på granen när den är klädd 🙂
  kramar

 4. Jane skriver:

  Att ha en sådan vän är guld värt!
  Sådana vänskaper håller oftast hela livet.
  Jag har oxå några få sådana vänner,
  Och jag är jätte lycklit lottad som har det.
  Kramar i massor / Jane

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s