Julkalender: Lucka 11 – Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

Det har skrivit en del om tidigare, bland annat här och här.

Jag har under de senaste månaderna flyttat många drömmar från mappen drömmar över till mappen mål. Min stora dröm är att inom ett par år kunna jobba på heltid med skrivande och coaching.

Jag vill också ha minst 2 månaders semester per år så att jag kan resa en del, men ändå ha en bas där jag mår bäst av att bo. Kanske blir det svårt att lösa, men tänk så härligt när det väl blir så!

Stort tack till alla er som redan har röstat på mig för att komma till final i bästa resebloggen i Travel Blog Awards 2012. Om ni inte har röstat än och är sugna på att lägga en röst på Bortabrabloggen så klickar ni bara in här för att nominera. Man kan nominera fram till den 19 december, sedan börjar finalröstningen. Tusen tack till alla snälla läsare som röstat på mig!

Det här inlägget postades i Jobb, Listor, Resor. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Julkalender: Lucka 11 – Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

 1. Rebecca skriver:

  Gumman, jag vill saklart rosta pa dig, och jag gjorde det. Men jag vet inte om rosten kom fram, for sidan kom upp med massa error grejer, eftersom jag bara rostade i en kategori? Men nar jag forsokte kopiera sidan och spara sa blev det som ”vanligt” i ett word dokument, sa jag tror min rost kom igenom anda 🙂

  Kom forbi jobbet snart!

 2. ergo sum skriver:

  *ler* Jag har ju redan röstat – men jag tycker att det är fantastiskt att kunna flytta upp saker ur mappen drömmar till mål. Då är de ju så mycket närmare..

  Kramar

 3. ergo sum skriver:

  PS. Ville bara berätta att jag puffat lite för din blogg hos mig. Du har fått en utmärkelse! (Igen!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s