Bootcamp!

Ikväll efter jobbet ska jag testa bootcamp träning för första gången. Träning utomhus är rätt populärt här i Australien, och just bootcamp har blivit rätt poppis bland mina kompisar. Jag gillar själv att träna utomhus så mycket det går (även om det regnar) och bootcamp känns som en bra variant på att träna styrka och uthållighet i mindre grupp med en personlig tränare.

I och med att jag springer rätt mycket så är jag ju ganska uthållig, men styrkan är det väl lite sådär med. Jag har i alla fall signat upp för en period på tre månader nu, och det ska bli kul att se hur snabbt man börjar känna skillnad och se resultat. Helfanatiskt hade jag dock inte tänkt bli, utan snarare köra två pass i veckan som komplement till löpningen. Återkommer ikväll med en rapport om hur första passet gick!

5 thoughts on “Bootcamp!

  1. Hej! Vart håller ditt bootcamp hus och hur mycket kostar det? Bor också i Melbourne och är sugen på att testa lite nya träningsmetoder men alla gym är ju satans dyra. Har iaf signat upp mig för spinning klasser nu i en månad med scoopon ($19!!!) men skulle vara kul att variera med nåt annat också 🙂

  2. Jag tränar med progression fitness, och de har pass vid the tan, flagstaff garden och st Kilda. Kostar ca $150 per månad men då får du träna så mkt du vill på valfritt bootcamp. Värt pengarna om man vill tona upp sig och träna hårt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s