Fredagstrött

Det har varit en händelserik vecka på många sätt och det känns i hela kroppen. I morse var jag så trött att jag knappt kom ur sängen. Så det får bli en stillsam helg för mig tror jag.

På väg hem från jobbet idag blir den en liten drink med min housemate M på lämplig bar någonstans runt Smith Street i Fitzroy. Sedan hem i säng och sova ikapp. Det är ju lätt när det händer mycket omkring en att bara köra på, men jag försöker att bli bättre på att vila mellan varven.

Vad ska ni hitta på i helgen?

One thought on “Fredagstrött

  1. Vi ska stå på loppis och sälja av barnkläder och leksaker… Har massor kvar från när ungarna var små, nu testar vi och ser om vi kan få ut lite cash av det, annars skänker vi det till Rädda Barnen eller nått…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s